O projektu

New South

4 Lamele

129 Stanova

155 Parking mesta

Atraktivna lokacija

24/7 Obezbeđenje

Stambeno poslovni objekat Južni bulevar nalazi se na Vračaru, jednoj od najstarijih Beogradskih opština, i okružen je ulicama Šumatovačka i Južni Bulevar. Ovu lokaciju, poznatu po Hramu Svetog Save, Kalenić pijaci, sportsko - rekreativnim centrima, dobrim restoranima i kafićima po obodu Neimara, do kojih se može stići peške, na samo nekoliko minuta šetnje do Čuburskog parka, odlikuju odlično razvijena saobraćajna infrastruktura i mreža javnog saobraćaja, što omogućava brz i nesmetan pristup svim delovima grada. Lokacija je izuzetno pogodna za porodice sa decom jer se u blizini nalaze brojni parkovi, osnovne škole i vrtići.

Formiran je kao poluzatvoreni blok oblika ćiriličnog slova P i podeljen na četiri celine, tj. četiri stambene lamele, sa pasažima ka unutrašnjem dvorištu, odakle su i glavni ulazi u stambeni deo objekta.

Objekat nudi ukupno 129 stanova različitih veličina, u rasponu od 30 do 155 m2, odličog kvaliteta završnih radova i visoko funkcionalne prostorne organizacije. Stanovi prate životni stil u zavisnosti od ličnih afiniteta i specifičnih zahteva kupaca, bilo da je u pitanju penthouse sa privatnom krovnom terasom i predivnim pogledom ili stan sa pogledom na mirnu ulicu sa drvoredom.

Stanovi su pažljivo dizajnirani i osmišljeni kako bi pružili udoban i moderan prostor za savremeni život, dobrih proporcija prostorija i minimalne površine komunikacija unutar stanova. Maksimalne funkcionalnosti i velike osvetljenosti, opremljeni su prema najvišim standardima:

Gotovo svi stanovi sadrže i terasu koja budućim stanarima pruža poseban kvalitet života, dok su stanovima u prizemlju pridodate male “bašte”, čime su dobili na atraktivnosti.

Pored stanova, kompleks raspolaže i poslovnim prostorom u prizemlju, pogodnim za različite vidove uslužnih delatnosti što će stanarima omogućiti da lako i brzo obave svakodnevnu porodičnu kupovinu.

Objekat ima dve podzeme garaže, sa ukupno 155 parking mesta, sa dva ulaza-izlaza, ka Šumatovačkoj ulici i Južnom bulevaru. Pristup je ostvaren preko pristupnih rampi na kojima su predviđene i pešačke staze u nivou kolovoza. Garaža je koncipirana sa centralnom ulicom i kružnim kretanjem preko rampi kroz 4 polu-nivoa i bočnim parkiranjem. Omogućena je direktna veza između garaža i samog objekta ( stanova i lokala), stepeništem i liftovima.

Zelene površine nalaziće se oko celog objekta i unutar samog atrijuma, gde će travnjaci biti prosečeni samo stazama koje vode do ulaza u lamele. Planirana je sadnja ukrasnog cveća, većeg rastinja, tuja i žive ograde. Predviđen je sistem za zalivanje i popločavanje modernim visokokvalitetnim materijalima svih pešačkih površina i pasaža.

Dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje i video nadzor samo su neke od prednosti koje će stanarima objekta pružiti pre svega bezbednost, komfor i kvalitet života na ovoj atraktivnoj lokaciji u starom delu grada. Po završetku gradnje objekat će dobiti energetski pasoš, što će direktno uticati na smanjenje potrošnje energije i režijskih troškova.

Završetak gradnje predviđen je za početak novembra 2017. godine, a useljenje u stanove početkom decembra iste godine.

Stručni tim kompanije će pružiti apsolutno svaki vid stručne pomoći kupcima u vidu administrativno-pravne i tehnicke pomoći u odabiru pravih prostornih rešenja i načina finansiranja kod banaka.

Katalog stanova

Investitor

Jurija Gagarina 32 A, 11070 Novi Beograd
Tel: +381 11 2284 200, +381 11 2284 202, +381 11 2284 300
Mob: +381 64 8242 850
www.newsouth.rs / info@newsouth.rs

Generalni izvođač

Jurija Gagarina 32 A, 11070 Novi Beograd
Tel: +381 11 2284 200, +381 11 2284 202, +381 11 2284 300
www.exing.rs / office@exing.co.rs

O generalnom izvođaču

Privredno društvo EX ING B&P osnovano je 1992. godine, kao privatno preduzeće za građevinarstvo, trgovinu i usluge. Danas je jedno od najuspešnijih preduzeća na domaćem i regionalnom tržištu u oblasti građevinarstva. Izvodi najznačajnije stambeno - poslovne objekte u Beogradu, kao što su Central Garden, Blok 67A i druge.